La casearia Carpendo viert een belangrijke mijlpaal met Blu Gins, een culinair meesterwerk dat de 50everjaardag van Antonio Carpendo’s nalatenschap markeert. Deze blauwe kaas, ontstaan uit een innovatieve samenwerking met de gerenommeerde ginproducten Roberto Marton, is de perfecte belichaming van gastronomische uitmuntendheid en grenzeloze creativiteit.

Een symfonie van smaken en aroma’s

Blu Gins is in de loop der jaren zorgvuldig samengesteld, het resultaat van uitgebreid onderzoek en experimenten. Gemaakt van hoge kwaliteit en verfijnd met de prestigieuze Roby Marton Gin, biedt elk stukje Blu Gins een symfonie van smaken en aroma’s. De romige textuur van de kaas mengt zich harmonieus met de kruidige noten van de gin, waardoor een unieke en onvergetelijke smaakervaring ontstaat.

Een ode aan creativiteit en innovatie

Blu Gins is niet zomaar een kaas, het is een culinair meesterwerk dat het verlangen om te experimenteren en te innoveren belichaamt. De verpakking, geïnspireerd op het patroon van jeans, weerspiegelt de creatieve en innovatieve geest die ten grondslag ligt aan dit buitengewone product. Elke hap Blu Gins is een uitnodiging om nieuwe smaakgrenzen te verkennen en te genieten van een culinaire ervaring zoals geen ander.

Speciale aanbieding

Wij bieden u graag tijdelijk 10% korting op alle aankopen van Blu Gins. Profiteer van deze kans om de unieke charme van Blu Gins te herontdekken en uw smaakpapillen te verwennen met de buitengewone smaken. Maar haast je, het aanbod is alleen geldig zolang de voorraad strekt. Mis de kans niet om de uitzonderlijke smaak van Blu Gins te ervaren!