Over Naturalia

Klein gestart in 2006 met alleen enkele bijzondere salami’s in het assortiment die toen nog werden opgeslagen in de koelcel van slagerij Mekers in Heino. Vanaf het begin heeft Naturalia zich gericht op de betere speciaalzaken, restaurants en slagers. Ons van origine Italiaanse assortiment is steeds verder gegroeid en biedt nu keuze ook uit bijzondere kazen, pasta’s, zoetwaren, wijnen en ook Spaanse producten. Naturalia levert nu al jaren een mooie en complete selectie Mediterrane Specialiteiten.

Ons prachtig assortiment delicatessen is uitgegroeid tot een vaste waarde voor culinair Nederland. Toch blijven we volop in beweging en zijn we altijd op zoek naar een verdere verrijking van ons aanbod. Vragen van consumenten of klanten, ideeën over vernieuwing vanuit ons team of noviteiten van de leveranciers zijn voor ons een perfecte aanleiding voor verdere verbreding en verdieping van ons assortiment.

Naturalia is ambitieus, gedreven en altijd bereid tot het zetten van een vervolgstap. Een extra stap die we graag zetten voor onze service aan klanten en partners. Altijd blijven wij ons met hart en ziel inzetten voor leveringen van ambachtelijke Mediterrane producten in Nederland. Dit is onze drive waar we met veel plezier en liefde voor het vak, hard voor werken.

Naturalia Olst

Naturalia pand in Olst (2008 – 2011)

Naturalia pand in Borne (2011 – heden)