Word klant bij Naturalia

Klant worden bij Naturalia

Naturalia is importeur en distributeur van ambachtelijke en smaakvolle mediterrane specialiteiten en delicatessen. Naturalia brengt een grote selectie van de meest verfijnde mediterrane delicatessen op de Nederlandse markt. Met een ruim en gevarieerd aanbod richt Naturalia zich vooral op de horeca, foodsector, delicatessenwinkels en speciaalzaken.

Stap 1
Vul je gegevens in

Maak een account aan en profiteer van alle productinformatie, kortingen en snelle bestellingen. Dit kan binnen een paar minuten. Om een account aan te maken hebben we het KvK-nummer nodig.

Stap 2
Wij nemen contact met je op

Het eerste persoonlijke contactmoment! Zodra je gegevens bij ons binnen zijn, nemen wij contact met je op.

Stap 3
Toegang tot onze besteltool

Je krijgt onmiddelijk toegang tot ons internet bestelsysteem! Je ontvangt inloggegevens voor internetbestellingen bij Naturalia. Onze website is ook onze bestelsite;  ultiem bestelgemak dus! Online heb je toegang tot alle productinformatie en alle prijzen.

Naturalia waardeert en respecteert iedere klant

Waar mogelijk bieden wij exclusiviteit in een regio of op productsegment. Bestellingen worden geleverd door een verfijnd netwerk van logistieke partners. Goederen worden geconditioneerd geleverd: bevroren en gekoeld. Bedrijven in de branche van foodspeciaalzaken, restaurants en slagers kunnen klant worden bij naturalia.

Contact met Naturalia

Contact met accountmanager

Wij vinden het belangrijk om contact te houden met onze klanten en de branche. Zo zorgen onze accountmanagers ervoor dat onze klanten met al hun vragen bij ons terecht kunnen.

Showroom Naturalia

Bezoek onze showroom

De showroom in Borne kan uitsluitend op afspraak bezocht worden. Maak hiervoor een afspraak via ons contactformulier of bel.