Met veel plezier introduceren we de nieuwe producten uit de Antiche Passioni lijn van Naturalia! Elk item in deze collectie is een uitnodiging om de culinaire hoogstandjes van verschillende Italiaanse regio’s te ontdekken, waardoor de authentieke smaak uit Italië direct bij jou op tafel komt.

Begin je culinaire reis met de Pasta Arrabbiata kruiden, een gedurfde combinatie van tomaat, chili en knoflook die hartstochtelijke en smaakvolle gerechten tot leven brengt. Als je van mediterrane smaken houdt, mis dan niet de Spaghetti Contadino kruiden, een uitgebalanceerde mix van basilicum, peterselie, bieslook en chili die een vleugje frisheid aan je pastagerechten toevoegt.

Probeer voor een nog authentiekere ervaring de Pizza Kruiden, een mix van kruiden en specerijen die het hart van de Italiaanse traditie bevat. Perfect om een vleugje authenticiteit toe te voegen aan je zelfgemaakte pizza’s. Proef ook de Bruschetta Kruiden, een unieke mix van tomaat, oregano, knoflook en basilicum die van elke bruschetta een uitbarsting van mediterrane smaken maakt.

Ben je een risottoliefhebber? Mis dan de Risotto al Pomodoro niet. Verrijkt met tomaat, basilicum, knoflook en andere heerlijke Italiaanse kruiden, perfect voor een licht maar smaakvol diner. Voor een variatie op het thema probeer je de Pennette del Bosco kruiden, een mix van kruiden en specerijen die van elk pastagerecht een smakelijk feest maken, door de toevoeging van zwarte olijven, zongedroogde tomaten en champignons.

Van de romige Risotto al Tartufo tot de rijke Risotto ai Funghi Porcini, elk product is ontworpen om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. En voor een vleugje authentieke Italiaanse keuken mag je onze Pasta Aglio e peperoncino kruiden niet missen, een mix van knoflook, chili en peterselie die smaak toevoegt aan je favoriete gerechten.

Als je voorkeur ligt bij een lichtere optie, probeer dan onze Pasta Pomodoro e Basilico. Deze kruiden maken een veelzijdig gerecht gemaakt met een mix van tomaat, ui, zout, basilicum en knoflook. En vergeet onze Polenta niet, een klassiek Italiaans gerecht, gemaakt van gemalen mais, perfect voor hartige bereidingen!

En om je gerechten een ‘finishing Touch’ te geven, mag je het puur geconcentreerde Siciliaanse zeezout niet te missen. Geoogst langs de brakke kusten van het eiland en geselecteerd op kwaliteit en intensiteit.

En dit is nog maar het begin! Ontdek onze uitgebreide selectie Antiche Passioni producten en voeg een vleugje authentieke Italiaanse keuken toe aan je menu. Klik op de links voor elk product om meer te weten te komen en ze nu aan je bestelling toe te voegen.

Bestel nu en verras uw klanten met de nieuwe smaken van Antiche Passioni!