Sogni di Zucchero

Sogni di Zucchero

Sogni di Zucchero is een Italiaans bedrijf in zoetwaren met een lange geschiedenis; in 1955 startte opa Franzoni al met een kleine snoepwinkel. Via grootvader leerde ook kleinzoon Franzoni de fijne kneepjes van het vak al vroeg kennen; een snoepwinkel is natuurlijk een waar luilekkerland voor iedere gezonde jongeman, dus is het niet verwonderlijk dat ook de derde generatie gepassioneerd raakte door de heerlijke, ambachtelijke zoetwaren.

Sogni di Zucchero is nu uitgegroeid tot een groot zoetwarenbedrijf met jonge en gedreven mensen die al hun creativiteit en jeugdigheid vertalen in innovatieve en moderne producten en smaken; van fruitige crunchy nougatrepen tot gesuikerde amandelen en hartige cake.

Het personeel bundelt alle krachten en bedenkt steeds weer nieuwe recepten met speciale ingrediënten die erg in de smaak vallen bij de moderne consument. Er is steeds meer aandacht voor gezondere voeding en nieuwe, fris ogende verpakkingen als boodschap van kwaliteit, authenticiteit en vertrouwen.

Natuurlijk moet je ook behouden wat goed is en zo worden oude recepten nog steeds gebruikt; zo zorgt de beste mix van honing, suiker, amandelen en opgeklopte eiwitten voor een unieke nougat.

De nougat van Sogni di Zucchero is van ongekende superieure klasse. De vele vaste afnemers in binnen- en buitenland bewijzen de faam.

In 2012 werd de aanlokkelijke naam Sogni di Zucchero®, suikerdromen, bedacht en vestigde het zoetwarenbedrijf van zoon Franzoni zich in een nieuwe moderne fabriek in Lugo di Romagna. Daar werd ook een gloednieuwe onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling gebouwd. De kwaliteitsafdeling onderzoekt en selecteert steeds de beste grondstoffen met de meest intense smaken.

Bekijk eens de verrukkelijke repen van hun Moon Sensation®-lijn en ervaar ze als een ware triomf van heerlijke, op elkaar afgestemde, nieuwe smaken.

Bovendien zijn alle ingrediënten van Sogni di Zucchero vrij van gluten, GGO’s, gehydrogeneerde plantaardige vetten en kunstmatige kleurstoffen: alles voor gezondere en heerlijke lekkernijen.

Proef ze en waan je net als kleinzoon Franzoni in Luilekkerland.