Negrini

Negrini

1955 – 2020 Al ruim 65 jaar een verhaal vol smaak!
De familie Negrini produceert al 65 jaar gerookt vlees van hoge kwaliteit in één van de gebieden van Italië waar de kunst van het bereiden van vleeswaren de oudste en meest waardevolle is. Het bedrijf is in 1955 opgericht door Angelo Negrini in Renazzo di Cento (Ferrara). Het bedrijf heeft altijd grote nadruk gelegd op onderzoek en innovatie, maar tegelijkertijd de tradities van het vak volledig gerespecteerd. De fabriek van Negrini (maar liefst 16.000 m²) is gevestigd in Renazzo en produceert circa 5.000 ton vleeswaren per jaar. Ze zijn gespecialiseerd in de productie van mortadella, gekookte ham en salami. Met een productie- en commerciële strategie die sterk gericht is op kwaliteit, service en ontwikkeling van nieuwe producten is Negrini voor ons een gewaardeerde partner.

Liefde voor eten en liefde voor de toekomst!
Bij Negrini houden ze van traditie. Ze geloven in de kracht van professionaliteit, hebben respect voor het product en respecteren de medewerkers die met hart en ziel én een glimlach werken voor de zaak. Ze experimenteren met de nieuwste technologieën en leveren al meer dan 60 jaar kwaliteit, Europees en wereldwijd. Ze dragen graag bij aan het plezier van samen zijn en delen, maken bijzondere momenten uniek en bedenken eindeloos recepten voor eindeloze gelegenheden.