Le dolcezze di Nannì

Le dolcezze di Nannì

De zoetigheden van Nanni!
Giovanni Marini, bij vrienden bekend als “Nanni”, patissier uit Siena. Le dolcezze di Nanni bestaat sinds 1959 en is gevestigd in Monteroni d’ Arbia, prachtig gelegen in het hart van Val d’Arbia. Marco Marini, zoon van Giovanni, heeft de passie voor patisserie van zijn vader en oma overgenomen. Zoete verleidingen van Italië, rijk aan authentieke smaken, bereid op traditionele wijze en receptuur van “Nonna Ada”, Oma Ada.

Hoogwaardige grondstoffen, natuurlijk en zonder conserveermiddelen, zorgen voor bekendheid bij fijnproevers binnen en buiten de provincie Siena in Toscane. De desserts van “Nanni” worden uitsluitend handgemaakt en zijn over de hele wereld beroemd. Panforte, wordt nog steeds gekookt in koperen potten en vervolgens handmatig verwerkt om de smaak en aroma’s te behouden. Amaretti, Cantucci, Biscottoni en andere traditionele zoetigheden worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde amandelen, volgens een productieproces die de natuurlijkheid en de echtheid van de ingrediënten bewaard.