FIMARDOLCI

Uit liefde en passie voor zoetwaren kunst, begonnen rond 1960 grootvader Jo en grootmoeder Anna een kleine ambachtelijke banketbakkerij in Terracina, een klein stadje met uitzicht op de Tyrreense Zee. Dag in dag uit maakten ze zoete lekkernijen; croissants, gebakjes, cake en koekjes. De zoete creaties kwamen voort uit het mengen van meel, suiker, eieren en boter. Ze kregen talloze erkenningen in heel Italië. Ze wilden een droom realiseren, een eigen, grote koekjesfabriek. En dat is gelukt! Het banketbakkersbedrijf verhuisde in 2007 naar een nieuwe, grote fabriek in Pontinia, in het hart van Agro Pontino.

Het Bedrijf

Met meer dan zestig jaar ervaring in de wereld van zoetwaren, blijft de nieuwe generatie groeien. Met de enorme toewijding, het vakmanschap en de geheime traditionele recepten bedenkt, produceert en verpakt Fimardolci ambachtelijke koekjes van de hoogste kwaliteit. Fimardolci heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en garandeert altijd de versheid van de producten. De leverbetrouwbaarheid draagt bij aan het succes van het bedrijf.

Scroll naar top

Nieuwsbrief