Delaviuda

Delaviuda

De familie López staat al meer dan drie generaties garant voor heerlijke, hoogkwalitatieve Spaanse zoetwaren. Zij koestert haar traditionele vakkundigheid samen met de moderne deskundigheid waardoor het beste van twee werelden samenkomt in al hun zoete creaties.

Maria Rojas bediende haar vaste klanten al in 1927 vanachter de toonbank van haar rustieke banketbakkerij in het Spaanse Toledo. Haar klanten kwamen van heinde en verre om van haar heerlijke zoete creaties te kunnen genieten.

In de jaren 70 heeft de López banketbakkerij een nog grotere naam verworven met al de ambachtelijke marsepein, chocolade, nougat en bonbons van Delaviuda.

De laatste jaren staan vooral in het teken van internationale uitbreiding en innovatie door de overname van een grote cacaoproducent. Nu kan Delaviuda zijn vele internationale klanten nog meer smaak en kwaliteit bieden.

Het chocolade-assortiment is daardoor nog uitgebreider en omvat ook suikervrije en glutenvrije producten, gezondere vetten, geschenken en milieuvriendelijkere verpakkingen.

Delaviuda stelt kwaliteit boven alles en is constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden om die te blijven garanderen.

Zij hebben een mooi en nobel streven: ‘to build a sweeter world’. Proef hun zoete chocolade-creaties en deze droom wordt even werkelijkheid.

Geniet van al hun producten en maak een feestje van elke dag.