OVER NATURALIA

Naturalia is opgericht in 2006 door Fabio Paladini, Francesca Paladini en Wilger van Wezep. Fabio en Francesca's roots liggen in Italië, waar de Italiaanse keuken internationaal bekend en geliefd is. Als zakelijke partners delen Fabio, Francesca en Wilger hun liefde voor lekker eten en zo ontstond het idee om ambachtelijke salami's zelf te importeren bij de beste worstmakers in Italië en te gaan verkopen aan speciaalzaken, restaurants en slagers in Nederland. In Italië heeft elke streek zijn eigen karakteristieke salami en elk dorp heeft zijn eigen variatie hierop. Zo onderscheiden ze zich al vanaf het begin door de meest bijzondere salami's aan te bieden. De voorraad werd opgeslagen in de koelcel van de ambachtelijke slagerij van de familie Mekers in Heino.
Naturalia viert in 2021 haar derde lustrum, vijftien jaar ondernemerschap. Van salami's verkopen op de fiets, naar vrachtwagens afgeladen vol om afnemers door heel Nederland te voorzien van bijzondere kazen, pasta's, zoetwaren, wijnen en ook Spaanse delicatessen. Naturalia heeft zich in 2011 gevestigd in Borne en levert inmiddels een zorgvuldig geselecteerde selectie Mediterraanse specialiteiten. We staan voor wat we doen en waar we in geloven, dat is wat we altijd hebben gedaan en altijd zullen blijven doen.

Wie wij zijn

Wij zijn een team van getalenteerde mensen
met ruime ervaring in sourcing, import en
distributie van kwalitatief hoogwaardige
Mediterrane gastronomische specialiteiten
bestemd voor Horeca, Speciaalzaken, Retail en Industrie.

Wat wij bieden

Dagelijks levering van meer dan duizend
hoogwaardig, traditionele , ambachtelijke
producten met veel zorg, passie en
deskundigheid door ons uit de diverse
Mediterraanse landen geselecteerd. Een
assortiment die continu in ontwikkeling is en die
met respect voor de culinaire tradities van onze
Mediterraanse partners toch aandacht besteed
aan de laatste trends uit de markt.

Wil je meer weten ?

Onze benadering

Onze deskundigheid, flexibiliteit, pragmatisme en persoonlijke benadering zorgen dat de kwaliteit van de door ons geboden diensten en
producten uniek is in het Nederlandse
gastronomische panorama. Wij zijn niet alleen
de grootste gespecialiseerde importeur van
Mediterraanse producten in Nederland maar
ook de beste en meest innovatieve.

Nieuwsgierig ?

Scroll naar top

Nieuwsbrief