In 1999 begon Le Nostrane in een kleine vorm waarbij elke ochtend olijven en groenten werden klaargemaakt en daarna in het centrum werden verkocht. Door positieve reacties en goede resultaten heeft Le Nostrane geinvesteerd in middelen en technologie om het bedrijf te laten groeien, het aanbod uit te breiden en de productie te vergroten, altijd met behoud van hoge kwaliteit.


Emmertjes
Wij hebben al jaren een nauwe samenwerking met Le Nostrane. Na jaren van de producten in platte trays zijn alle producten sinds kort in handige, hersluitbare emmertjes verpakt.

Tomaatjes
We hebben van Le Nostrane 3 soorten met tomaatjes in het assortiment.
Tomaten gedroogd: Zongedroogde tomaten worden na het drogen bewaard in zonnebloemolie. Ze zijn heerlijk in combinatie met pasta’s of salades .

Zontomaat halfgedroogd: Grote halfgedroogde zontomaat parten, verpakt onder olie met kruiden. Het beste te vergelijken met Sud & Sol-tomaatjes.

Cherrytomaten halfgedroogd: kleine cherrytomaatjes worden eerst licht gezouten en daarna 9 uur in een oven gedroogd. Tijdens het drogen worden de tomaten zacht en zoet van smaak en krijgen ze een prachtige donkerrode kleur. Na het drogen worden ze bewaard in zonnebloemolie. Heerlijk met pasta en mozzarella.