Tartuflanghe

In het hart van de stad Alba (regio Piemonte) startten Domenica en Beppe in 1968 met het verkopen van verse truffels. Tartuflanghe werd in 1980 opgestart met de rijke culinaire ervaring van Beppe als een belangrijke basis. De eerste innovatieve truffelspecialiteiten werden vooral gemaakt om liefhebbers de kans te geven te genieten van de heerlijke truffels, ook mogelijk buiten het seizoen. Dankzij de instelling om mensen te graag laten genieten van truffels en truffelproducten had Tartuflanghe de primeur met de eerste truffelpasta in de wereld. Hiermee won Tartuflanghe in 1992 gelijk de prijs “Beste Product van het jaar” op de Fancy Food Summer Show in New York.
Na deze truffelpasta ontwikkelde Tartuflanghe met truffel verrijkte risotto en polenta. Hun producten zijn te vinden of te proeven in de meest exclusieve winkels in Italië, in toprestaurants maar zeker ook bij Naturalia. Producten van Tartuflanghe hebben al jaar en dag een belangrijk aandeel in ons assortiment.

Toast en Snacks_Chips Tartuflanghe

Chips Tartuflanghe

Afkomstig van onze partner Tartuflanghe. Wederom een fantastische innovatie. Iets waar Tartuflanghe wereldwijd om wordt geprezen.

Techniek
Zoals we gewend zijn van Tartuflanghe worden er geen concessies gedaan in kwaliteit van grondstoffen. Dat geldt ook voor de in 2016 geïntroduceerde chips. Het zijn vers gesneden aardappels, net iets dikker dan gebruikelijk in de markt. Het zijn relatief grote plakken, wat ook uniek is. Gemarineerd ‘verse’ ingredienten verkregen uit dehydratatie. Een techniek waarmee water uit een product kan worden gehaald, zonder verlies aan smaak. Een techniek oorspronkelijk ontwikkeld voor ruimtevaart.

Voordelen

  • Bijzondere verpakking
  • Zonder kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen
  • Extra dik gesneden
  • Relatief laag zoutgehalte
  • Hoog percentage truffel of pesto

Aanbod

  • Patatine zwarte truffel chips
  • Patatine pesto genovese chips
Vruchten en Delicatessen_Truffelproducten Tartuflanghe

Truffelproducten Tartuflanghe

In het hart van de stad Alba (regio Piemonte) startten Domenica en Beppe in 1968 met het verkopen van verse truffels. Tartuflanghe werd in 1980 opgestart om gebruik te maken van de inspiratie en culinaire ervaring van Beppe. De eerste truffelspecialiteiten werden gemaakt om liefhebbers de kans te geven te genieten van goed eten en truffels, ook buiten het seizoen. Dankzij deze instelling heeft Tartuflanghe de eerste truffelpasta in de wereld (won in 1992 de prijs “Beste Product van het jaar” op de Fancy Food Summer Show in New York). Tartuflanghe wordt inmiddels gerund door Domenica en Beppe met hulp van hun kinderen Stefania en Paolo. Zij hebben geleerd van de ervaringen van hun ouders en zetten nu met veel enthousiasme en nieuwe ideeën de familietraditie voort.

Techniek
Na de truffelpasta ontwikkelde Tartuflanghe risotto en polenta met truffel. Beppe’s traditionele, authentieke Piemontese gerechten hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf sinds de start een belangrijke plek heeft gekregen in de gespecialiseerde, hoge kwaliteit, gastronomische productmarkt. Vandaag de dag is Tartuflanghe een merk dat in de meest exclusieve winkels in Italië te vinden is.
Daarnaast zijn de producten in top restaurants en winkels over de hele wereld verkrijgbaar.

Voordelen

  • Hoge kwaliteit, door verse grondstof en moderne technieken
  • Exclusieve winkellijn
  • Producten geschikt voor cadeau verpakking
  • Lijn foodservice waarmee de chef zich kan onderscheiden

Aanbod

  • pasta
  • sauzen
  • boter
  • olijfolie
  • zout
  • paddenstoelen

Bonbons Tartuflanghe

In de prachtige streek Piëmonte ligt de stad Alba waar de firma Tartuflanghe gevestigd is. Tartuflanghe werd in 1980 opgestart om gebruik te maken van de inspiratie en culinaire ervaring van Beppe. De eerste truffelspecialiteiten werden gemaakt om liefhebbers de kans te geven te genieten van goed eten en truffels, ook buiten het seizoen. Dankzij deze instelling heeft Tartuflanghe de eerste truffelpasta in de wereld (won in 1992 de prijs “Beste Product van het jaar” op de Fancy Food Summer Show in New York).

Techniek
Aandacht en passie gaan hand in hand bij Tartuflanghe. Met oog voor detail, worden elke dag bijzonder mooie producten een voor een vervaardigd. Pure ambacht en streven naar kwaliteit dat is wat deze bonbon zo speciaal maakt.

Alleen de beste hazelnoten worden geselecteerd en vermalen tot hazelnootpasta. Vervolgens wordt de pasta vermengd met cacao waaraan er fijne suiker wordt toegevoegd. Het proces van opstijven en vervolgens de bonbons op maat maken is een zeer tijdrovende klus. De machine die inmiddels meer als 60 jaar oud is maakt de productie van deze bonbon minstens zo authentiek! De machine pakt de bonbons in zonder dat deze computer gestuurd wordt.

Voordelen

  • Product specifiek ontwikkeld, uniek, exclusief en qua presenatie een echte eye-catcher.
  • Ambachtelijke receptuur geven die bonbon een uniek karakter
  • Ingrediënten van zeer hoge kwaliteit
  • Hazelnoten uit de streek Alba

Aanbod

Trifulot: zoete truffels van Tartuflanghe in de smaken:

  • Bianco (witte chocolade)
  • Nero (pure chocolade)
  • Amaretto
  • Caramel E Sale (caramale en zout)
  • Pistacchio (pistachte)