Verse Pasta’s van Pastificio Fontana

Verse pasta’s bereid volgens traditie…. Dat is waar Fontana voor staat. Sinds het jaar 1967 produceren Emilia en Piacenza onder de naam Fontana ambachtelijke eierpasta’s volgens traditionele receptuur. Wat de pasta’s van Fontana zo bijzonder maakt is het feit dat Emilia behoud van traditie heeft weten te combineren met innovatieve productie. De productie van de […]

Lees meer

Cannoli’s van Fimardolci

Misschien wel het meest bekende koekje van Italië; de Cannoli Siciliani, ofwel Cannoli! Een heerlijke Italiaanse zoetigheid voor bij de koffie thee of als dessert. Fimardolci heeft in samenwerking met Naturalia een Cannoli ontwikkelt dat gemaakt wordt volgens pure ambacht. Bloem, suiker, boter en eieren vormen de basis van dit klassieke recept. Nadat het knapperige koekje gebakken […]

Lees meer

MERK: Iberico Producten van Jamones Aljomar

Aljomar, een relatief jong bedrijf dat al 22 jaar gespecialiseerd is in Iberico hammen en Iberico vleeswaren op zowel nationaal als internationaal niveau. De oprichters met hierin Alfonso Sánchez Bernal in de hoofdrol, hebben een ruime ervaring op het gebied van Iberische specialiteiten. Sevilla, 1972 dit is het jaar waarin Alfonso zijn eerste bedrijf genaamd […]

Lees meer